24 augusti 2014
14:00

Bälinge IF P00

Referat: Söderfors GoIF P-14 - Bälinge IF P00

Ja, hur ska man sammanfatta denna match? Vi inleder riktigt trevande och även om vi under första 15 sätter en boll så släpper vi in tre... Sista 20 av första halvlek dominerar vi och kommer upp till 3-3 efter mål av DG och Victor (hans andra) men strax innan paus får Söderfors en straff (ytterst tveksam) som dom förvaltar och vi ligger under i halvtid. Grabbarna känner att de är det bättre laget och ska vinna matchen och i början på andra halvlek vänder vi på steken och leder med 5-4 efter mål av Kevin på straff och Anton B efter ett distinkt skott på pass av Acke. Sedan kommer en minut där Söderfors kontrar två gånger och gör två mål - men vi knyter näven och Chrisse forcerar in kvitteringen efter hörna och Anton B avgör med minuter kvar på en frispark.
En match i publikens smak där alla spelare på planen kämpar men där spelet saknas.